onsdag 7. juni 2017

Øko-kulten har sitt klamme grep om regjering og storting

Gammelmedia (NRK, TV2, Aftenposten, Dagbladet, Adressa, Bergens Tidende m.m.) forer oss jevnlig med spådommer om mulige katastrofer som kan ramme oss grunnet våre klimautslipp. Dette har pågått i mange årtier, og vi begynner etter hvert å få erfaring med hvordan spådommene har slått til. Og det har de absolutt ikkeI
I Canberra Times sto det i slutten av september, 1988, en artikkel som lovte at innen 30 år skulle Maldivene være fullstendig druknet i havet. Men det var ikke nok, Maldivene ville gå tom for drikkevann innen utgangen av 1992.
Nå har de fremdeles drikkevann, og webkamera viser at faren for oversvømmelse ikke er overhengende. Det er riktignok noen få måneder igjen før oversvømmelsen skulle være total, men ingen ting tyder på at spådommen vil oppfylles.
Slike overdrevne og feilaktige spådommer bør man huske når media i dag kommer med tilsvarende apokalypseinformasjon om klimautviklingen. Det vi hører er røsten til klimaindustrien (Grønn industri, aktivistorganisasjoner som WWF, Bellona, Greenpeace, CICERO, et par personer ved Bjerknessentret m.m.) som våre lettlurte politikere kaster våre skattepenger og oljeinntekter etter som en form for avlat uten at det har den minste innvirkning på klimaet.


Det er på tide å kaste denne overtroen ut av Stortinget og regjeringskvartalet. Benytt stemmeseddelen fornuftig til høsten.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar