søndag 28. juli 2024

Om det som skjer i Gaza

Det du har å gjøre med her er en gjeng terrorister som gjorde den fatale feilen å begå en krigshandling mot en suveren stat. Når du utfører en krigshandling mot en suveren stat, forventes STATEN å forsvare seg selv. 3000 pluss angripere som kommer inn i et annet land med den erklærte intensjonen om å drepe så mange mennesker som mulig og til slutt fjerne disse menneskene fra jordens overflate, er, uansett hvordan du betrakter det, en krigshandling.


Hvis det var en, fem eller ti angripere, er det ikke en krigshandling, men det var 3000, støttet av en myndighet, bevæpnet av den myndigheten, og utførte den myndighetens ønsker.

En slik krigshandling avler en krig.

Det du ser på Vestbredden er ikke «folkemord», det du ser er et første verdens høyteknologiland som driver en krig de ikke startet. Ikke bare det, men det gjør det med et veldig høyt nivå av moralsk bevissthet.

 

De enkle fakta er: ….

Terroristenes oppskrift er å kjempe fra skyggene, slå til og forsvinne, og skape terror ved å treffe sivile og sivil infrastruktur. De bruker sivil infrastruktur for å basere seg fra, og benytter sivile som skjold. Dessverre fungerer dette KUN hvis det andre landet IKKE er i krig, og de var dumme nok til å gå for langt.

Krig ER brutal. Moderne krig er ødeleggende. Det er ingenting overdrevent med Gazas skader når det gjelder KRIG.

Slik ser krig ut - dette er Berlin i 1945.




Hvis du erklærer krig mot et annet land ved dine handlinger, får du krig tilbake. Hvis du er en terrororganisasjon som erklærer krig mot et land med et sofistikert militære, får du en "asymmetrisk krig", der den ene siden er langt større og sterkere enn den andre og den ene siden lider mye mer infrastrukturskade enn den andre... Men det er resultatet. Det er det FORVENTEDE resultatet, og det er det alle som vet om disse tingene VISSTE skulle skje.

Det eneste som kunne ha forhindret det ville vært om Israel hadde fastsatt regler for engasjement som begrenset ødeleggelsen. Men Hamas fjernet enhver sjanse for dette ved den første forbrytelsen de med begikk vilje.

Krig ER brutal, og derfor gjør fornuftige regjeringer ALT de kan for å unngå den. Hamas valgte å gjøre det motsatte.

 









Kilde: https://www.quora.com/profile/Anne-Harris-Wyckoff


torsdag 11. juli 2024

Løgnen om ozonhullet var forløperen til løgnen om menneskeskapt, global oppvarming

 


UV blir ikke stoppet 65 kilometer oppe, det stoppes i de nederste 3 kilometerne av atmosfæren.

Om du drar opp på Galdhøpiggen en solklar dag og tilbringer dagen der oppe uten å bruke solkrem, risikerer du å komme tilbake til sivilisasjonen kraftig solbrent. Denne plasseringen er en av de mest "beskyttede" av "ozonlaget" alle snakker om. Normalt er det nær 400 Dobson-enheter. Dette er en breddegradsbasert virkelighet.

Påstanden om at ozonlaget beskytter jorden mot UV er en stor stinkende løgn. Fly som går opp til høyder over 10 000 fot, og de  går ofte langt over dette, må ha sterk UV-beskyttelse på vinduene på grunn av dette. Det enkle faktum er at UV-beskyttelsen er et produkt av høytrykksluften i lave høyder. UV-generering fra nordlys utsetter arktiske oppdagere selv på havnivå for stor risiko for UV. Alle dyrene som lever i polare strøk er naturlig beskyttet. Det er derfor leveren deres inneholder nesten dødelige mengder vitamin D3, noe som gjør dette farlig å spise!

Denne LØGNEN om ozonlaget er et produkt av ikke engang å kunne den mest grunnleggende fysikken. Den kjemiske reaksjonen som tillater dannelse av O3 (Ozon) er en som ikke engang kan skje hvis temperaturen i luften er kaldere enn ca -132C (141K). Dette er grunnen til at "hullet" for det meste dannes over Antarktis og ikke over Nordpolarområdet. Grunnen er veldig enkel. Det er det eneste stedet som er kaldt nok, og det er fordi jorden er 6,4 millioner kilometer lenger fra solen i antarktisk vinter.

Hvis det var en forurensningsbasert virkelighet, er det eneste stedet ozonhullet ville dannes, være polarområdet i nord. Det er der forurensningen de hevder forårsaker ozonhullet, kommer fra, og ikke i området omkring Antarktis. Nesten all "forurensning" som forårsaker "hullet" (fra de gassene de hevder), frigjøres bare i noen mengde på den nordlige halvkule, da luften i atmosfæren ikke  blander seg nevneverdig nord-sør. Dette "ozonhullet" er et naturfenomen og har sannsynligvis alltid vært der. Dette gjør påstandene om KFK-gassenes skyld i "ozonhullet" til en av de mest skadelige løgnene til politikerne.   

Dette er et eksempel på hvor dypt bedraget er når det gjelder «Environmental Science» i disse dager. Det er tilholdsstedet for enhver kvakksalverforsker og løgner på jorden.





Kilde: Paul Noel, Quora

Lenke til NASAs Ozone Watch