torsdag 11. juli 2024

Løgnen om ozonhullet var forløperen til løgnen om menneskeskapt, global oppvarming

 


UV blir ikke stoppet 65 kilometer oppe, det stoppes i de nederste 3 kilometerne av atmosfæren.

Om du drar opp på Galdhøpiggen en solklar dag og tilbringer dagen der oppe uten å bruke solkrem, risikerer du å komme tilbake til sivilisasjonen kraftig solbrent. Denne plasseringen er en av de mest "beskyttede" av "ozonlaget" alle snakker om. Normalt er det nær 400 Dobson-enheter. Dette er en breddegradsbasert virkelighet.

Påstanden om at ozonlaget beskytter jorden mot UV er en stor stinkende løgn. Fly som går opp til høyder over 10 000 fot, og de  går ofte langt over dette, må ha sterk UV-beskyttelse på vinduene på grunn av dette. Det enkle faktum er at UV-beskyttelsen er et produkt av høytrykksluften i lave høyder. UV-generering fra nordlys utsetter arktiske oppdagere selv på havnivå for stor risiko for UV. Alle dyrene som lever i polare strøk er naturlig beskyttet. Det er derfor leveren deres inneholder nesten dødelige mengder vitamin D3, noe som gjør dette farlig å spise!

Denne LØGNEN om ozonlaget er et produkt av ikke engang å kunne den mest grunnleggende fysikken. Den kjemiske reaksjonen som tillater dannelse av O3 (Ozon) er en som ikke engang kan skje hvis temperaturen i luften er kaldere enn ca -132C (141K). Dette er grunnen til at "hullet" for det meste dannes over Antarktis og ikke over Nordpolarområdet. Grunnen er veldig enkel. Det er det eneste stedet som er kaldt nok, og det er fordi jorden er 6,4 millioner kilometer lenger fra solen i antarktisk vinter.

Hvis det var en forurensningsbasert virkelighet, er det eneste stedet ozonhullet ville dannes, være polarområdet i nord. Det er der forurensningen de hevder forårsaker ozonhullet, kommer fra, og ikke i området omkring Antarktis. Nesten all "forurensning" som forårsaker "hullet" (fra de gassene de hevder), frigjøres bare i noen mengde på den nordlige halvkule, da luften i atmosfæren ikke  blander seg nevneverdig nord-sør. Dette "ozonhullet" er et naturfenomen og har sannsynligvis alltid vært der. Dette gjør påstandene om KFK-gassenes skyld i "ozonhullet" til en av de mest skadelige løgnene til politikerne.   

Dette er et eksempel på hvor dypt bedraget er når det gjelder «Environmental Science» i disse dager. Det er tilholdsstedet for enhver kvakksalverforsker og løgner på jorden.





Kilde: Paul Noel, Quora

Lenke til NASAs Ozone Watch

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar