onsdag 27. april 2022

Dette kom overraskende på Putin

 




Russisk beskrielse av hendelsen i Belgorod:

"Brann oppsluker russisk ammunisjonslager nær Ukraina – Hendelsen skjedde i Belgorod-regionen tidlig onsdag (27. april) morgen.

En rekke eksplosjoner har rystet et ammunisjonslager sør for den russiske byen Belgorod, nær den ukrainske grensen, et døgn etter at flere landsbyer i samme region ble utsatt for angrep der man legger skylden på Kievs styrker.

De første kraftige eksplosjonene ble hørt over hele regionen rundt klokken 03.30 lokal tid, med noen rapporter som hevdet at luftvern var aktivert. Flere bilder og videoer som viser en brann, etterfulgt av sekundære eksplosjoner, begynte snart å gå rundt på sosiale medier.

Det var ingen rapporter om skader eller skader på sivil infrastruktur, ifølge den regionale guvernøren, Vyacheslav Gladkov, som sa at en lokal tjenestemann hadde bekreftet at et ammunisjonslager brant nær landsbyen Staraya Nelidovka, rundt 12 kilometer fra den ukrainske grensen."


Lenke: https://www.rt.com/russia/554585-belgorod-ammunition-depot-fire-explosions/


Ellers:

"En massiv brann har brutt ut i Bryansk, en stor, strategisk viktig by.

En brann brøt ut mandag (25. april) morgen i et oljedepot i Bryansk, en stor russisk by rundt 150 km fra Ukraina, og 370 km sør-vest for Moskva.


Brannen oppsto i et lokaler drevet av Transneft-Druzhba JSC og på et annet sted, fortalte tjenestemenn til RIA Novosti. Det er ikke rapportert om personskader og det er ingen trussel mot boligbygg, opplyser departementet for beredskapssituasjoner.

«Evakueringen av befolkningen er ikke planlagt. I følge foreløpig informasjon var det ingen ofre, opplyser pressetjenesten ifølge TASS. Lokale innbyggere har rapportert at eksplosjoner ble hørt og sirener er hørbare i videoer på sosiale medier.

En annen brann ble registrert i Fokinsky-distriktet i byen, årsakene til disse er ennå ikke fastslått, har Moskva-avisen Kommersant rapportert. Bryansk er hjemsted for over 400 000 mennesker, og er et viktig regionalt knutepunkt."



Lenke: https://www.rt.com/russia/554454-oil-depot-on-fire/






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar