tirsdag 10. mars 2020

NOAA har manipulert temperaturdata alt for lenge

Forbrytelse skal ikke lønne seg - NOAAs budsjett skal kuttes med 31%, ettersom GLOBALE GJENNOMSNITTS-TEMPERATURER nå synker.

I det minste skal det ikke lenger lønne seg for den amerikanske regjeringens kirsebærplukkende avdeling av National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA).

I henhold til Trump-administrasjonens foreslåtte 2021-budsjett vil NOAA få et betydelig og STORT kutt på omtrent 31%, eller 300 millioner dollar, til 678 millioner dollar.

NOAA har lenge blitt anklaget for datamanipulering: for å blåse opp moderne globale temperaturer ved å ignorere Urban Heat Island-effekten (UHI), så vel som å "fylle ut" eller "gjette" tempene over store regioner på planeten hvor det ikke finnes noen termometerdekning.

Trump, om ikke noe annet, er en forretningsmann, og folk kjøper rett og slett ikke det NOAA selger lenger.

Byrået, i samarbeid med noen få brøkdeler av andre organisasjoner (som NASAs Goddard Institute for Space Studies), har laget en unaturlig lineær temperaturutvikling som visstnok er på vei til å gi Jorden en "enestående klimakatastrofe" i løpet av de neste månedene. / år / tiår - ingen er helt enige om tidsrammen ...

Selv om du kjøper denne grundige avslørte grafen, der man kan spørre seg om hvorfor vi hadde den multidekadale pausen i temperaturstigningen mellom 1940-1980, da CO2-utslippet økte betydelig. Det er uskyldige spørsmål som dette som får deg blokkert på Twitter.



Se hele artikkelen....






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar