søndag 29. desember 2019

Om oppegående politikere





I motsetning til hysteriske  "klimareddere" i Regjering og Storting, har det i de siste årene markert seg enkelte politikere i andre land som er langt mer realistiske. De fleste kjenner til Trumps mening om klimaendringer. Det medførte at USA har lukket "pengesekken" som IPCC har beitet på.

Brexit-generalen Nigel Farage har uttalt seg bastant mot klimaaktivismen og subsidieringen av grønn energi. På partiprogrammet til UKIP står blant annet at man skal avskaffe det britiske inergi- og klima-departementet, samt få strøket klimaavtalen.

Noen har kanskje fått med seg at Brasils Jair Bolsonaro også er lei av klimahysteriet. Dette i så stor grad at klimatoppmøtet i 2019, som skulle avholdes i Brasil, måtte flyttes til Chile. Der hadde imidlertid økte energipriser, som nok delvis var forårsaket av det unødvendige grønne skiftet, medført opptøyer og protester. Derfor ble møtet igjen flyttet – denne gang til til Madrid i Spania.

De gule vestene i Frankrike er også en protest mot disse nye avgiftene som politikerne pålegger menigmann med unnskyldningen "vi må gjøre noe for å redde klimaet".

Det er stadig flere som oppdager at denne klima-reddingen er en BS-unnskyldning for å heve skatte- og avgifts-trykket for vanlige borgere.

Det er særlig i Øst-Europa at politikere har erfaring med kommunistisk planøkonomi, og kjenner igjen de økonmiske utspillene fra EU og FN for det de er – et forsøk på å innføre kommunistisk, økonomisk styring av alle landene i verden. Folk burde sette seg inn i hva tidligere president i Tsjekkia har holdt av taler om klimagalskapen. Selv i FN har han snakket om dette, men gjett om vi har fått dette dekket i norske PK-media! Dagens tjekkiske president, Miloš Zeman, er ikke stort dårligere. I en 16 minutters fjernsyns-sendt juletale benyttet han en stor del av tida til å advare mot "grønne falske profeter". Han uttalte blant annet følgende:

”Jeg tror diskusjonen om klimaendringer er i ferd med å bli en ny religion. Tillat meg derfor å være kjetter. (…) Jeg er ikke sikker på om den avgjørende faktoren for global oppvarming er menneskelig aktivitet og ikke naturlovene, bevegelsen av jordas akse og andre kosmiske påvirkninger. "

Han fortsatte med å hevde at å investere titalls milliarder årlig på fornybar energi, spesielt på sol- og vindkraft, var en dåres ærend, med subsidier som bare tjente til å berike “solbaroner”. Fornybar energi utgjør bare 3 prosent av den totale elektrisitetsproduksjonen i Tsjekkia og er upålitelige kilder, sa han, og advarer land utenfor “det grønne Europa” kan bli magnater for billig energiproduksjon.

Det er slike politikere vi savner på Storting og i Regjering.











Lenker:

Vaclav Klaus' tale i FN i 2007:


President Zemans juletale:



Om Brexit-partiets program:
https://www.climatechangenews.com/2015/03/11/nigel-farage-on-climate-change-in-his-own-words/




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar