tirsdag 10. august 2021

Ludvig Holberg og IPCC

Politikerne har nå vedtatt at det er de som heretter skal styre været på jorda. Det skal de få til ved å pålegge oss stadig økende skatter og avgifter samtidig som de vil forby bruk av stabil energi. I sin ytterste konsekvens vil denne politikken gi oss et samfunn slik det var i middelalderen, ja kanskje enda verre, siden det også kan komme på tale å forby bruk av vedfyring

Spådommer om fremtida ligger bak politikernes planlagte rasering av samfunnet. Spådommene finner vi i datamodeller som skal fortelle oss hvor farlig været vil bli i år 2100 om vi fortsetter med våre CO2-utslipp. Disse modellene har imidlertid ikke tatt særlig hensyn til hva sola, skyer og havstrømmer gjør. Nesten all skremsel henger på "klimakontrollknappen" CO2. Dette er jo så enkelt som det kan få blitt! Når sola er bak en sky - noe som ofte forekommer i klodens klima - er det ingen klimaeffekt av sola. Når det ikke er synlige skyer på himmelen, er det ingen klimaeffekt av skyer. Derfor har sola og skyene ingen klimaeffekt. Mor Lille er en sten!

Den 18. november 1978 begikk mer enn 900 medlemmer av sekten "Folkets Tempel" masseselvmord i Guyana. Det var lederen for sekten, Jim Jones, som hadde hjernevasket sektmedlemmene så katastrofalt at denne forferdelige hendelsen kunne skje. I Norge i dag er det media med NRK i spissen som driver en tilsvarende ensretting av befolkningen med sine klimaskremsler. Det er inderlig å håpe at ingen følger eksemplet fra Guyana (selv om jeg mistenker at det allerede har skjedd). Parallellen er imidlertid at politikernes febrilske klimatiltak er et åpenbart forsøk på å ta livet av velferds-staten og det moderne samfunnet slik våre forfedre har slitt for å bygge opp.

Vi ser for oss ei fremtid med en natur rasert av vindfarmbygging samt bruk av redskaper og kommunikasjon basert på teknologi som i stor grad ennå ikke er oppfunnet. Her har man virkelig glemt å ta hensyn til føre-var prinsippet.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar