tirsdag 10. januar 2023

Hva er klimatologi?


Værstat prøver å definere fagområdet klimatologi, men går bare rundt grøtfatet. La oss gi dem litt drahjelp.
Klimatologi er læren om den absolutte lojalitet til CO2-hypotesen og FNs Klimapanel. Klimatologi er et nytt fag, perfekt for studenter som ikke klarer fysikkeksamen, og/eller har et politisk-religiøst forhold til klima. Klimatologi er populært siden studentene er garantert gode stillinger finansiert over offentlige budsjetter.
Sentralt i klimatologien er at modeller alltid trumfer observasjoner og at klimakrisen kan bevises ved bruk av subjektive premisser i modellering og kreative modifikasjoner av databaser. Klimatologilogikk forfekter nødvendigheten av å korrigere observasjoner som ikke viser noen klimakrise, siden slike observasjoner må være feilaktige siden vi vet at det eksisterer en menneskeskapt klimakrise!
Klodens til nå mest beryktede klimatolog er Gavin Schmidt, direktør for wokifiserte GISS, og klimarådgiver for president Biden i Det Hvite Hus. Klimatologien slik den praktiseres i GISS, inkluderer jukstering av historiske temperaturer helt tilbake til 1885, ved en snikende innføring av administrativ global oppvarming i eget datasett (fortiden kjøles ned, nåtiden varmes opp, og det blir gjerne brått varmere i gamle data rett før viktige klimamøter som i Paris 2015), som omtalt av prof Humlum på Geoforskning.no.
Klimatologer ser på CO2 som dette århundrets jøder, og de kommuniserer aldri med vitenskapsfolk som stiller spørsmål rundt CO2-hypotesen - alle som er uenige med klimatologene er fornektere, og klimatologene snakker ikke med journalister som ikke har klima som en religion. Klimatologer har alltid rett, og går ikke av veien for å hevde at ekstremkulde er forårsaket av global oppvarming..




















Artikkel skrevet av Geir Aaslid

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar