lørdag 7. januar 2023

Nå plukkes statuene ned

 

Sedlec, Polen. April 2022. Demontering av monumentet "den Røde Armes Soldat"

Ukraina har mestret og demonstrert for verden hvordan man bruker smart kraft, en kombinasjon av myk og hard kraft.

De strekker seg gradvis mot de to hovedmålene sine – å presse inntrengerne ut av territoriene med samlet internasjonal støtte og få dem til å betale for skadene.

Her demonteres monumentet av den russiske forskeren Lomonosov i Dnepr.

Putins Russland, derimot, er ute av stand til å bruke myk makt bortsett fra å bestikke politikere og behandle alle rundt som avskum.

Russland vaklet i bruken av hard makt for å oppnå spesielle militære operasjonsmål, og Putins formørkede sinn klarer ikke å produsere noe bestemt eller objektivt selv om livet hans skulle være avhengig av det.

Her demonteres monumentet av an sovjetisk T-34 tank i Narva

Følgelig, fra og med 2023, etter nesten et kvart århundre med skytteltransport rundt om i verden, har Putin opprettet vennskapelige forbindelser med NULL land.

Vennskap med Iran, Nord-Korea, Zimbabwe, Syria, Cuba ble skapt og utviklet av et annet land, Sovjetunionen, som Putin arvet for å fortsette å føre den kalde krigen med Vesten som nå har 25 ganger større økonomi enn den tidligere sovjetrepublikken Russland.


Demontering av monumentet til den russiske poeten Alexander Pushkin i Odessa.

En KGB-agent er ikke i stand til å bygge gjensidig fordelaktige relasjoner.

I sin middelalderske tankegang slår han enten de som er svakere eller utpresser de som er sterkere (derav hans avhengighet av kompromat – kompromitterende bevis på politikere), eller så blir han slått.

Demontering av det sovjetiske monumentet på Antakalnis-kirkegården i Vilnius, Litauen 6. desember 2022

Med kommandoene over 2 % av verdens økonomi og sovjetisk skrapmaskinvare, har han vært på kollisjonskurs med den selvoppfyllende profetien.

Hans egen nullsumspilltankegang ga ikke ham og landet en sjanse. Helt fra starten satte Putin seg fore å oppnå en fiasko.

Riving av monumentet over generalløytnant Efim Pushkin i Dnepr i januar 2023


Det ytterste uttrykket for Russlands makt er bombing av kraftstasjoner i Ukraina og utskyting av missiler i den generelle retningen til «beslutningssentrene» i Kiev.

Tsjekistere tror at hvis de bomber presidentpalasset, så vil motstanden bare mirakuløst opphøre - den ukrainske hæren vil ikke vite hva de skal gjøre uten sentrale kommandoer fra Kiev og vil dermed overgi seg. Innbyggerne vil bli forvirret og plutselig oppdage at de er russiske, Vesten vil slutte å hjelpe Ukraina.

Russiske folk ber chekister om å treffe beslutningssentre i Kiev og Washington for å vinne krig mot verden med to presisjonsangrep.

Statuen "Frigjørerne av Riga" plukkes ned

Bevisene tyder på at mens Ukraina er en smart makt, er Russland en dum makt.

Alternative navn: intellektuelt utfordret makt, gopnik-makt, kriminell makt, impotent makt.

Demontering av statuen av den russiske keiserinne Catherine II i Kherson.

Dette er hva som skjer når du lar etterretningstjenester styre landet i 105 år – en ny nasjonal kollaps kommer snart.

Tidspunktet mellom bruddene faller, og med mindre chekister gir makten tilbake til europeere der den hører hjemme, er Russland under deres kommando dømt til å gå inn i en dødsspiral som kollapser hvert femte eller tiende år.


Statuen av Alexander Pushkin fjernes i Zhytomyr i 2022.

Europeere ga tross alt russerne alfabet, kultur, papir å skrive endeløse deprimerende romaner om, vitenskaper, religion, keisere, kommunisme og sivilisasjon (i Moskva og St. Petersburg). Lærte dem å spise med en gaffel og sitte på en stol.

Det er på tide for europeere å gå rett inn og forstå regjeringene til det brutale moderlandet fordi russerne klarer ikke å drive sitt eget land.

"Hei gutt, gi oss vodka - vi flyr hjem."

Høydepunktet av russisk sivilisasjon og kultur er den tyske keiserinne Katarina den store og den fransktalende afrikanske poeten Alexander Pushkin (oldefaren var kidnappet fra Afrika).






Kilde: russeren Misha Firer som skriver på quora.com -->

 https://www.quora.com/profile/Misha-Firer







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar