fredag 3. desember 2021

Ivermectin til forebygging mot, og behandling av Covid-19

 


Ivermectin har vist gode resultater både når det gjelder forebygging og behandling av Covid-19. Store farmasøytiske selskaper som observerte suksessraten til stoffet, bestemte seg for å innføre et forbud mot det, da det ville ha direkte påvirket deres vaksinasjons-kampanjer.

Imidlertid har informasjonssikkerhetsekspert Ehden Biber nylig påstått: "Hvis du lurte på hvorfor Ivermectin ble undertrykt, er det fordi avtalen som landene hadde med Pfizer ikke tillater dem å unnslippe kontrakten deres. Kontrakten sier at selv om et stoff vil bli funnet for å behandle COVID-19, kan ikke kontrakten annulleres."

Mye sto på spill for Big Pharma midt i den pågående pandemien, ettersom en permanent kur mot COVID-19-vaksiner kunne ha stoppet behovet for flere booster-vaksineskudd.

Men ikke alle land har gitt etter for slikt press.


Uttar Pradesh høres kanskje ukjent ut for de fleste, men det er den mest befolkede staten i India, med urbane områder som konkurrerer med de tettest befolkede byene i USA. Likevel, på mirakuløst vis, til tross for å huse en befolkning på 240 millioner mennesker, har det i denne nordlige staten blitt i gjennomsnitt bare 24 tilfeller og 0-2 dødsfall per dag de siste månedene. Til tross for størrelsen - omtrent 73% av den amerikanske befolkningen - er den nå rangert på suverent siste plass blant de 36 statene i India når det gjelder antall tilfeller per innbygger.

Den globale medisinske juntaen liker tydeligvis ikke de over 60 studiene som garanterer effekten av ivermectin mot SARS-CoV-2, spesielt når det brukes tidlig. Men dette er bedre enn én studie: dette er en real-time hendelse - det skjer nå.

Indiske leger kan berette at det er den faste viljen til helsemyndighetene og legene i Uttar Pradesh som har endret situasjonen i regionen. De trosset Verdens helseorganisasjon (WHO)s strenge advarsel mot bruk av ivermectin for å forebygge og behandle COVID-19-tilfeller. Noen måneder etter utbruddet i fjor, ble det i delstatshovedstaden Agra under ledelse av Dr. Anshul Pareek, gitt ivermectin  til alle medlemmer av delstatens Rapid Response Team.  Dette var de som hadde til oppgave å identifisere og isolere diagnostiserte eller mistenkte COVID-19 pasienter raskt.

Det var et grovt eksperiment, men etter flere måneder klarte de å fastslå at ingen av team-medlemmene ble smittet med COVID-19 til tross for den høye risikoen for eksponering med daglig kontakt med landsmenn som hadde testet positivt for COVID-19.

Statens veileder, Vikssendu Agrawal, sendte inn denne rapporten, og helsemyndig­hetene inkluderte ivermectin i behandlingsprotokollen, noe som gjorder Uttar Pradesh til den første staten i landet som administrerte profylaktisk og terapeutisk ivermectin til innbyggerne. Men på grunn av WHOs råd og en fortsatt sterk nasjonal følelse av å følge reglene, ble anbefalingen om ivermectin bagatellisert og implementert på en lavmælt måte.

Det avgjørende punktet kom da India opplevde den store økningen i slutten av mars og april. Da det indiske helsevesenet bokstavelig talt "lå på rygg" i et forsøk på å holde hodet over vannet, og da pasienter døde i tusenvis daglig, kom All India Institute of Medical Science og Indian Medical Research Council ut med sin nå-eller-aldri anbefaling om å inkludere ivermectin for tidlig behandling av tilfeller og forebygging av de som ble utsatt for en smittet person.

WHO opprettholdt sin holdning til ivermectin, men de fleste leger i stater som Uttar Pradesh brydde seg ikke om hva WHO sa til dem. De trodde det virket mot COVID-19. Formaningen «ivermectin-has-insufficient-evidence» fra WHO og WHO-lydige ekspertforeninger i India mistet troverdigheten for den indiske allmennlegen.

I løpet av to uker begynte tilfellene i statene som brukte ivermectin å reduseres til det halve, og innen seks uker oppnådde de en reduksjon i tilfellene på 85-90%. Etter tre måneder falt sakene ytterligere med 95 til 99,9 prosent sammenlignet med høyeste nivå. I flere måneder nå har mange områder hatt nesten normale aktiviteter som de hadde før COVID.

Som man kan se, har COVID vært død i Uttar Pradesh lenge - med unntak av en veldig kort seks ukers topp tidlig på våren. Uttar Pradesh ville sannsynligvis vært det første verdenseksperimentet på hvordan et gitt område ville sett ut hvis de hadde tatt ivermectin fra dag én før en bølge traff. Dessverre flyktet hundretusener av sesongbaserte migranter fra Mumbai og andre storbyer da Delta-bølgen slo inn. Migrantene dro tilbake i landsbyene sine i Uttar Pradesh, og ga dem den samme økningen som alle andre stater fikk, fordi disse menneskene ikke tok ivermectin. 

Men da staten begynte å distribuere stoffet til alle, falt antall tilfeller raskere og skarpere enn noe annet sted vi har sett i verden, og gevinsten har holdt seg i flere måneder med rekordlave tilfeller. Dr. Surya Kant Tripathi, leder for luftveismedisinsk avdeling, King George Medical University, Lucknow, fortalte Financial Express Online i april at staten begynte å gi ivermectin til alle som var i hjemmeisolasjon (i stedet for å fortelle dem at de ikke skulle gjøre noe før de fikk pusteproblemer - noe vi dessverre lar skje her i landet). 

De som vil sjekke tallene daglig fra indiske helsemyndigheter kan gå til denne nettsiden og åpne menyen Statewise Status. Legg merke til delstaten Kerala. De har bare 32 millioner og har daglig 4-5000 nye tilfeller. Samme helsevesen, lovverk, statistikk og land. Men Kerala har valgt å ikke anvende Ivermectin. TOTALT forskjellig resultat! Det kan ikke være tilfeldig! https://www.mygov.in/covid-19/

Delstaten Uttar Pradesh har anslagsvis 240 millioner innbyggere. Pr. 2/12-2021 var det registrert totalt 22911 døde av Covid. Dette utgjør 96,3 døde pr. million innbyggere. På samme tid var tallet for Norge 199 døde pr. million. En annen måte å betrakte dette på - statistikk viser at fra 24.11 til 13.12 døde 5 personer i Uttar Pradesh av corona-komplikasjoner. Tallene fra Norge for samme periode er av størrelsesorden 100 døde.


Daglige dødsfall i India (Graf hentet fra worldometers)


Delstaten Bihar i India, med 128 millioner innbyggere, har nå også innført bruk av ivermectin. 

Japan gjorde også dette.

Pandemien i Japan var i ferd med å komme ut av kontroll, men den japanske regjeringen var smart nok til å se forbi vaksiner i sin COVID-19-inneslutningsarbeid.

I september distribuerte Japan Ivermectin og legaliserte bruken av det antiparasittiske stoffet. Dette har hjulpet folk til å komme seg fra COVID-19 med mer holdbar og langvarig immunitet. Smittetilfellene har gått raskt ned uten behov for boostervaksinasjons-doser. I Tokyo var det rundt 6000 tilfeller i midten av august, men antallet har i begynnelsen av november 2021 sunket til under hundre.

Japan overvinner nå koronaviruset, med antall covid-tester som falt fra 25 % i slutten av august til bare 1 % i midten av oktober.

Ivermectinbruk hjelper dermed Japan med å slå COVID-19-pandemien permanent. Hvis og når vaksinens effekt avtar, vil Japan ha et valg - å bruke en antiparasittisk medisin som en permanent kur for å sikre rask bedring av infiserte pasienter med varig immunitet. Offisielt ser det imidlertid ut som det arbeides iherdig for å benekte at ivermectin er i bruk i Japan. 



Graf hentet fra worldometers



3.desember 2021 – Hindustan Times melder at 33 distrikt i Uttar Pradesh er uten Covid

Dr Chandrashekhar T., chief intensivist at Fortis Hiranandani Hospital in Vashi, Mumbai

Statistikk - Uttar Pradesh

Statistikk - USA og resten av verdens land

TV2 om iverkectin

Ivermectin virker mot covid på minst 20 forskjellige måter

TFIGlobal - Japan crushes Big Pharma with a small yet effective move

Ivermectin-studie utført i Dhaka, Bangladesh

Meta-analyse av 69 studier

Rettslige skritt mot test- og vaksine-industrien

Kommentarer om situasjonen i Japan

Ivermectin on prime time TV in Japan

Diverse medisinske artikler 

Antallet covid-dødsfall stupte etter at Mexico by tok i bruk ivermectin

Artikkel i Aftenposten


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar