onsdag 8. februar 2023

Dieseldrevne vindturbiner

 


Skottlands grønnbesatte venstre-separatistiske regjering har blitt sittende igjen med egg i ansiktet (engesk uttrykk: egg on its face) av avsløringer om at dusinvis av gigantiske vindmøller på land må kobles til dieselgeneratorer, og lekker tusenvis av liter hydraulikkolje ut på landsbygda. 

Scottish Power – ledet av en spanjol, Ignacio Galan, og faktisk et datterselskap av det spanske firmaet Iberdrola – innrømmet at rundt 71 av turbinene deres måtte kobles til dieselgeneratorer for å holde dem varme i desember, ifølge Sunday Mail, med en varsler som sier til den venstreorienterte avisen at problemene med turbinene stikker dypt. 

"I løpet av desember ble 60 turbiner ved Arecleoch og 11 ved Glenn App slått av på grunn av en kablingsfeil ... For å få disse turbinene gjenaktivert kjørte dieselgeneratorer i over seks timer om dagen," avslørte de.

"Turbiner er regelmessig offline på grunn av feil der de tar energi fra nettet i stedet for å produsere det, og de har også vært i drift på halv kraft i lange perioder på grunn av deler som ikke er byttet ut," fortsatte de. 

"Skitten hydraulikkolje sprøytes også jevnlig ut over det skotske landskapet på grunn av sprekker i mekanismer. Sikkerhetsstandardene har ikke blitt bedre siden en arbeider ble drept i 2017 ved Kilgallioch vindpark."

Dette har faktisk medført at rundt 4000 liter (over 1000 amerikanske gallon) med lekkende hydraulikkolje ble "sprøytet over landskapet" av turbinene - en mindre enn miljøvennlig påvirkning.

 



 Kilde--> https://climatechangedispatch.com/dozens-of-scottish-wind-turbines-being-powered-by-diesel-leaking-oil/


 

 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar