tirsdag 28. februar 2023

Vindkraftutbyggingen er virkelig galskap



Å teppelegge naturen og eventuelt havet med vindindustrianlegg er galskap.

 



Den virkelige galskapen er at det ble gitt tillatelse å bygge disse fuglekvernene.

 

Den virkelige galskapen er å slippe slik væravhengig og ustabil energi inn i det norske strømnettet. Dette medfører at vannkraften blir tvunget til å stabilisere ustabiliteten til fuglekvernstrømmen, noe som fører til store variasjoner i vannmengden som slippes ut fra vannkraftverkene. Slik effektkjøring kan ha helt ødeleggende virkning på fiskelivet nedenfor kraftverkene --> 

https://snl.no/effektkj%C3%B8ring_-_kraftverk

 

Den virkelige galskapen er å subsidiere fuglekvernene til fordel for alle andre kraftformer, noe som sikkert er i strid med EU- og EØS-reglene.

 

Den virkelige galskapen er å gi helt andre og gunsigere skatte- og avskrivningsregler til fuglekvernindustrien enn det som vannkraften har. I strid med EU- og EØS-reglene der det er snakk om å konkurrere på like vilkår.

 

Den virkelige galskapen er å tvinge strømkundene til å finansiere alle tilførselslinjene som fuglekvernindustrien er avhengig av for å koble seg til stamnettet. 

 

Den virkelige galskapen er å sette opp slike mikroplast- og bisfenol-A-spredere rundt om i beiteområder og nedslagsfelt for drikkevann. Avskallingen fra propellene har enormt omfang. Om bisfenol A -->    

 https://www.fhi.no/ml/miljo/miljogifter/fakta/bisfenol-a-og-helserisiko---faktaar/


----------------------------------------


I over hundre år planla og bygde fagfolk opp et solid energiforsyningssystem med nødvendig varmekraftbackup i form av diesel-/parafin- basert oppvarming. I løpet av et par tiår har politikere, aktivister og særinteresser greid å rasere dette godt gjennomtenkte energiforsynings-systemet. Nå skal man forholde seg til politiske diktat i verste sovjet-stil. Her er det fem- og tiårs-planer som gjelder.

Fagfolkene har munnkurv.


















 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar