onsdag 22. mars 2023

Beviset på at økning av CO2-konsentrasjonen i atmosfæren ikke gir noen merkbar temperaturøkning.

Det er faktisk slik at ingen målinger/statistikk viser at værhendelser i dag er verre enn de har vært i tidligere tider. Det er vel neppe noen som seriøst tror at klimaendringer ikke har skjedd eller ikke fortsetter og komme til å skje. Problemet er at vi har en stor skare av politikere, aktivister, byråkrater og subsidiesankere som tror, eller i det minste later som de tror på at våre utslipp av plantematen CO2 vil forårsake en temperaturkatastrofe.

For å sannsynliggjøre dette, tyr de til dagens krystallkule-erstatning, datamodeller. Dette gir grunnlag for spådommer, som også FNs generalsekretær pusher ved å hevde at det nå er "kode rød" for jorden.

Men med målte data som ikke er tuklet med, ser vi at økningene av CO2 i atmosfæren ikke har noen målbar innvirkning på utstrålt IR-energi til verdensrommet. 


Sammenstillingen mellom de eneste to relevante klimatiske parametere oppdatert pr feb i år (CERES-dataene løper pr i dag fram til des '22).

Framhevet hvordan de to parametere, sett bort ifra normalt støy-avvik (inkl. ENSO-effekter) innbyrdes opp og ned innenfor kortere perioder, fortsetter å holde sammen på imponerende tett vis. Det ville de IKKE gjort dersom CO2-hypotesen på noe som helst vis hadde bein å gå på ...

Dette samme mønsteret, hvor Ttropo (globale troposfæriske temperaturanomalier) og Te (effektiv temperatur) følger hverandre slavisk over dekadiske tidsspenn, kan for øvrig følges tilbake helt til 1985, da vi for første gang får pålitelige strålingsfluksdata fra toppen av troposfæren (ToA) gjennom ERBE-målingene.

Dette viser utvetydig at vårt globale klimasystem overhodet ikke lider av noen menneskepåført 'sykdom' (les: en hypotetisk styrket 'radiativ drivhuseffekt'). Det oppfører seg snarere NØYAKTIG som det bør gjøre under oppvarming - utstrålingen stiger i takt med troposfæretemperaturene.

Det finnes mange personer i dag som har forutsetning/bakgrunn til å sette seg inn i denne problemstillingen, men som rett og slett ikke gidder eller prioriterer å undersøke dette i dybden. De stoler heller på det media og politikerne som styrer IPCC sier. Politikerne regulerer forskningsmidlene i retning av alarmismen.

Det finnes en betenkelig historisk parallell til dette - raseforskningen (eugenikken) som tyske (ja, mange andre også) forskere samlet seg om i begynnelsen av nittenhundretallet. Moderne tyske forskere har gått tilbake for å gjennomgå nazistiske dokumenter fra 1930-tallet. De forventet å finne retningslinjer for å fortelle forskere hvilken forskning som skulle gjennomføres. Men slike retningslinjer var unødvendige. Ute Deichmans ord, "Forskere, inkludert de som ikke var medlemmer av [Nazi] -partiet, bidro til å få finansiering for sitt arbeid gjennom å endre oppførsel og samarbeide direkte med staten."

Deichman snakker om "forskernes aktive rolle i forhold til nazistisk rasepolitikk ... der [forskning] var rettet mot å bekrefte rasedoktrinen ... fant man at intet eksternt press kan dokumenteres."

Tyske forskere justerte sine forskningsinteresser i henhold til de nye retningslinjene. Og de få som ikke tilpasset seg, forsvant.

Det er rart at man ikke ser parallellen til dagens klimaforskning. Her kanaliseres forskningsmidler til å bestyrke klimakriseteorien i stedet for å lete etter samtlige mekanismer, og hvor stor innvirkning de har, på klimautviklingen.



Om Ceres satellitten


Mye av dette stoffet er hentet fra bruker "Okular" på klimadebatt.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar