onsdag 27. september 2023

Hvor fører klimahysteriet

Fem studiogjester i toppklasse diskuterer spørsmålet: «Avindustrialisering, bilforbud, CO2-diktatur: Hvor fører klimahysteriet?»

I prosessen avslører de hva som egentlig ligger bak klimahysteriet: en smart iscenesatt svindel, bak som ligger håndgripelige politiske og økonomiske interesser til globalistene.
Thomas Globig var meteorolog ved Mitteldeutscher Rundfunk (MDR) i 20 år. Under premieresendingen av det nye showet «Lagebesprechung AUF1» uttrykte meteorologen sitt kritiske syn på klimahysteri for første gang på TV. I runden forklarer Globig hvordan været misbrukes det til skremselspropaganda.
«I 1911 var det temperaturer på 38 grader og mer i Tyskland. Ingen ba om varme--lockdowns da. De høye temperaturene har alltid vært der, sier Globig.
I dag måler satellitter bakketemperaturer fra verdensrommet. "Selvfølgelig er bakketemperaturen mye høyere når solen slår ned på den. Værstasjoner er derimot montert to meter over bakken. Som et resultat er betydelige avvik mulig."
CO2 er en del av jorden og naturen
Historiker Dr. Holger Thuß er president for «European Institute for Climate & Energy» (EIKE), som stiller grunnleggende spørsmål ved tesen om menneskeskapte klimaendringer. Han er overbevist om at naturen alene er ansvarlig for globale klimaendringer. «CO2 er ikke noe skadelig, men tilhører jorden og solsystemet vårt. Når politikere kjemper mot CO2, kjemper de faktisk mot naturen.»
«Orkestrert skremmetaktikk»
Økonom Dr. Eike Hamer von Valtier er styremedlem ved Mittelstandsinstitut Niedersachsen og redaktør av «Wirtschaft aktuell» (Business Today), det anerkjente informasjonsskrivet om bakgrunnen for politikk og økonomi.
Han ser på klimahysteriet som en orkestrert skremmetaktikk, bak som ligger håndgripelige maktinteresser til globale nettverk: «Som alltid handler det om makt og penger». CO2-trikset er til syvende og sist ment å skape planlagte økonomiske strukturer som de i Sovjetunionen, som skal garantere de globalistiske kretsene total kontroll og dermed beholde makten.
AUF1-journalist Kornelia Kirchweger, tidligere presseansvarlig ved det østerrikske forbundskanselliet, forteller hvordan statlige tjenestemenn der er «bredt på linje». Hun er en mangeårig observatør av internasjonal propaganda for klimaendringer, og sier at politikere i dag bare lever i en boble: "De bryr seg ikke om folket."



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar