fredag 23. februar 2024

Nå vil EU bruke makt for å kunne gjennomføre det grønne skiftet

I dag, spesielt i Tyskland, svikter den sosialistisk-grønne bevegelsen totalt og stuper på meningsmålingene – til rekordlave nivåer. Desperate, sosialistisk-grønne regjeringer i Europa tyr nå til hardhendt taktikk for å tvinge innbyggerne til å «like» dem igjen.

Økende sensur og forbud mot opposisjon.

Eksempelvis har EU nettopp vedtatt Digital Services Act (Regulation (EU), som er en forskrift om "ulovlig innhold, transparent reklame og desinformasjon".

I mellomtiden presser Tyskland på for å vedta en drakonisk lov om demokratisikkerhet, utformet for hardhendt å stoppe folk å kunne uttale seg fritt på nettet, slik at man kan utslette alle former for opposisjon.

Så velmente som disse nye lovene kan høres ut, er de alle utformet for å kamuflere de enorme problemene den grønne bevegelsen forårsaker, og for å kvele opposisjon og ytringsfrihet. Det er et voldelig forhold som aldri kommer til å fungere. Som en voldelig ektemann, som slår kona for å få henne til å elske ham, vil nok julingene bare bli verre jo mer han blir avvist av henne. Slik blir det i Tyskland. Industrien er på vei til intensivavdelingen og den grønne bevegelsen svikter. Noen eksempler følger:

 

-         BlackoutNews rapporterer hvordan den tyske programvaregiganten SAP "ikke lenger ønsker å bruke Tesla-elbiler som firmabiler i fremtiden." og «fjerner elbilprodusenten fra sin liste over leverandører».

 

-         Bilutleieselskapene Sixt og Hertz vil heller ikke lenger ha Tesla, og kunngjorde "de ville redusere andelen elektriske kjøretøy betydelig i sine store flåter."

 

-         I en annen artikkel rapporterer Blackout News at Ford kutter 3500 av 4500 jobber ved fabrikken i Saarloius i Tyskland, med henvisning til et "restruktureringsprogram". Avindustrialiseringen akselererer i Tyskland.

 

-         Den tyske bilprodusenten Opel har annonsert redusert arbeidstid ved fabrikken i Eisenach "på grunn av lav etterspørsel" som et "direkte svar på fallende etterspørsel etter Opel Grandland SUV, som tilbys i varianter inkludert en innovativ plug-in hybrid."

 

 

-         el-bilmarkedet anslår å falle 14 % i 2024! Her rapporterer BlackoutNews at den tyske regjeringens mål om å selge 15 millioner kjøretøy innen 2030 er "fullstendig utopisk", med henvisning til eksperter som faktisk spår en 14% nedgang i elbilmarkedet i løpet av 2024.

 





Kilde: https://wattsupwiththat.com/2024/02/23/green-movement-is-failingnow-theyre-trying-to-force-citizens-to-love-them/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar