torsdag 7. mars 2019

Partiet Venstre sliter. Er det så merkelig?

Øverst ser vi hvordan Venstre ville ha vår fjernsynshverdag. Nederst viser hvordan fornuften seiret.


Sitat fra Paul Chaffeys blogg:
«Innføringen av fargefjernsyn i Norge var også omstridt. Den 10. desember 1971 vedtok Stortinget med 94 mot 34 stemmer at fargefjernsyn skulle innføres som en prøveordning. De som stemte mot farger på TV var Senterpartiet og Venstre, samt noen enkeltrepresentanter fra KrF og Arbeiderpartiet. Fargefjernsyn var i følge flere av disse kritikerne mer umoralsk enn TV i svart-hvitt fordi man lettere kunne forveksle TV-bildene med virkeligheten når bildene kom i farger. Noe som fikk saksordfører Einar Førde til å gi følgende karakteristikk av motstanderne av fargefjernsyn: "Me får finna oss i at synda hev kome til jorda, men vi vil ikkje ha ho i fargar ". »

Miste grepet

Alt i begynnelsen av 1970-tallet viste ledelsen i Venstre at de var i ferd med å miste grepet på virkeligheten. I partiprogrammet sto det at de var mot innføring av fargefjernsyn i Norge. Dette har ikke bedret seg siden.
Spesielt under Trine Skei Grande har det utartet. Som de fleste politikere mangler hun fullstendig naturvitenskapelig bakgrunn (ja, vi har slike i alle partier), og har forelsket seg i CO2-dogmet. Dette er, som i de fleste religioner, en trossetning som ikke kan begrunnes ved hjelp av naturvitenskapelig viten. CO2-dogmet gir våre utslipp av den livsnødvendige plantematen karbondioksid skylden for en tenkt, kommende temperaturkatastrofe.

Distriktspolitiske katastrofer

Denne nærmest religiøse overtroen, som mange andre politikere også (later som de) har, har likevel ved Grande manifestert seg veldig sterkt ved at hun nekter å se hvilke distriktspolitiske katastrofer hun har klart å tvinge gjennom. Nedleggelsen av Rygge sivile lufthavn AS og ansvaret for gjennomføringen av flypassasjeravgiften kan tilskrives hennes steile holdning. Stadige økninger av drivstoffavgifter er heiet frem av Venstre. Når dette kommer på toppen av alle de andre vettlause tiltak fra våre sentrale politikere – ACER-vedtak, ved å la den norske strømforsyningen legges på børs, tillatelse til bygging av utenlandskabler for strøm, tillatelse til bygging av fuglesmekkere på nesten hver en bakketopp med intens subsidiering av dette, CO2-avgift på vår utslippsfrie vannkraft, prioritering av syklende i tettstedene i vinterlandet Norge med mye mere – må man være bra nedsnødd om man ikke skjønner hvorfor Venstre og andre katastrofetroende politikere mister tilslutning.


*****************************************************************

Hentet fra Facebook:           
VI LEGGER NED EN ARBEIDSPLASS NÆR DEG
Har du en flyplass i din region? La oss ta saken med å få lagt den død.
Har du en petroleumsnæring i din landsdel, som sørger for grunnlaget for den norske velferdsstaten? Vi skal iherdig arbeide for å få den fjernet, senest innen år 2030.

Sliter du med prompende og rapende kuer eller sauer? Vi jobber med å bli kvitt grunnlaget for norsk landbruk: grasproduksjon og drøvtyggere. Vi arbeider trutt for klimaskog der norske bønder så langt har herjet. Som aldri skal hogges. I gamle trær finnes det mange spennende biller!
Har du et pelsdyr i ditt nærmiljø? Der er vi nesten i mål. Takket være Venstre forsvinner endelig disse arbeidsplassene.
Finnes det noe gruvevirksomhet i din kommune? Eller planer om et deponi for avfall fra vår industrivirksomhet? Vi tar jobben med å la barn i Afrika grave fram råstoffene til våre elbiler og smarttelefoner. Vi sørger også for at avfallet fortsatt skal stå i rustne tønner i fabrikkenes bakgårder.
Har du krakilske kongekrabber i din nordlige fjord? Vi skal prøve å få dem fjernet. NAV har mer enn nok penger til å holde liv i den puslete befolkningen i nord.
Har du et oppdrettsanlegg for laks eller ørret i din skjærgård? Som det rømmer fisk fra? Husk: Fra en fjernet mære forsvinner det ingen dyr.
Kjenner du noen som har tenkt å eksportere is fra Norge? Vi tar jobben med å latterliggjøre gründeren på politisk kvarter.
Har du noen plagsomme rovfugler i din nærnatur? En hubro eller havørn? Vindmøller kan kappe dem opp. Har du noen gang prøvd plukkørn til middag?
Stem Venstre ved kommende kommunevalg. Din eneste garantist for nedlagte arbeidsplasser. Husk: En nedlagt arbeidsplass er en grønn arbeidsplass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar