søndag 31. mars 2024

"Climate the Movie" - avslører klimakrisen som ren svindel

Filmen "Climate the Movie" med norske undertekster:




Filmen "Climate the Movie" av Martin Durkin ble sluppet ut på nettet 21. mars 2024. Filmskaperen oppfordret folk til å dele den - ja, la flest mulig få se den. For å unngå at internett-sensuren fjerner filmen helt, ble den også lagt ut på alternative medier. 






1800-tallsfilosofen, John Stuart Mill, bemerket i 1859 at "den som bare kjenner sin egen side av saken, vet lite om det". Denne dokumentaren presenterer en annen "side av saken" om klimaendringer, og den er definitivt verdt å se og dele med alle som ønsker å høre forskjellige perspektiver.

Her er et intervju med filmskaperen -->



Martin Durkins "Climate: The Movie – The Cold Truth" inneholder intervjuer med ledende forskere som Steve Koonin, William Happer, Richard Lindzen, John Clauser og Nir Shaviv som forklarer at frykten for en klimakrise er uberettiget, og at karbondioksid ikke er hoveddriveren for klimaendringer (dermed er karbonavgifter en ubrukelig politikk). Langt fra å stå overfor et globalt oppvarmings-problem, viser dokumentaren at vi er inne i en kald periode.

Andre kommentatorer i dokumentaren som økonom Ross McKitrick og policyanalytiker Benny Peiser forklarer hvordan klimaendringer blir brukt til å innføre begrensninger på frihet og ødelegge livet til folk flest.


Vi får håpe at denne informasjonen også vil trenge inn i politiske kretser.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar