torsdag 23. mai 2024

Det lønner seg for politikere å gå mot det grønne skiftet



Bondeopprøret i Nederland har gitt resultat.

Seks måneder etter at Geert Wilders vant det nederlandske valget har han endelig forhandlet fram en avtale med noen få mindre partier om å danne regjering, og det utenkelige har skjedd. De midt-på-treet-konservative (referert av venstremedia som «ekstremt høyreekstremister») ble valgt for å kutte ned på den totalitære venstresidens verste utskeielser. Fra nå av vil de tvungne gårdsnedleggelsene stoppe, pålagte varmepumper er ute, elbilsubsidier fjernes, og i et modig vitenskapelig grep vil ingen slakte husdyr for å endre været. Nederland trenger ikke å føre sterkere miljøpolitikk enn resten av EU, slik at lederne deres kan vise seg frem på cocktailfester og få jobb i FN. Nederland vil fortsatt være bundet av sprø EU-regler, men disse valgene kommer neste måned. Og offisielle statsråder er så mye vanskeligere å ignorere i EU-forhandlinger. Landskapet har endret seg.

The Telegraph i Storbritannia har oppfattet poenget: Toriene burde gå til krig mot Net Zero. Dette gjelder alle andre steder også. Tony Abbott vant ikke overveldende 90 seter i Australia ved å prøve å betale en halv karbonskatt. Han vant fordi han sa at han ville kutte skatten helt. Noe tilsvarende er i ferd med å skje i Canada ved Pierre Poilievre.

Den politiske kandidaten som går til krig mot klimaidioti, har frihet til å påpeke all toskeskapen. For å ordne avtalen ga Wilders fra seg statsministerskapet (en seier uten tvil for de navngitte gjørmekasterne), men han ser ut til å være den som har ansvaret likevel. Vi håper han får gjennomslag…








Kilde: JoanneNova


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar