torsdag 13. juni 2024

Vi har nådd et punkt med maksimal byråkratisk psykopati innenfor vitenskap

Det er der hvor komitéer av komitéer har som mål å forbedre helsen din ved å gi ett menneske muligheten til å drepe en milliard.


Mad scientist image by Lisa Yount from Pixabay

I 2015 mente en vitenskapsmann ved Anthony Faucis byrå at det ville være hendig å blande to Monkeypox-stammer (Norsk: apekopper) sammen for å lage en eklere utgave. Uten grunn som noen kan forklare, mente National Institutes of Healths Institutional Review Board at det også ville være smart, og godkjente det.

En normal person kan være bekymret for at skumle Joe Biden har kjernevåpen-kodene, men hele tiden kan ikke navngitte, uansvarlige utallige andre, ha fingrene på tilsvarende bomber, og de trenger ikke å legge inn noen koder for å sette ut bombene, bare ha en dårlig dag.

Tanken var å blande en dødelig, men langsom stamme av apekopper med en tammere apekoppstamme som spredte seg raskt. Slik kunne man skape et virus med "det beste av begge" - et middel med en dødelighet på 15 % og en reproduksjonsrate på 2,4, noe som ville gjort det til et veldig stort "pandemipotensial". (Med en infisert person som infiserte 2,4 andre, var dette en lignende spredningshastighet som den opprinnelige Wu-Flu, men så mye dødeligere).

Så ethvert normalt menneske ville vite at dette var en dum risiko å ta, men NIH gjorde det likevel. Verre, de visste at det var ille, og de skjulte godkjenningen i ni år. Selv da etterforskerne fra en huskomité banket på, skjulte de prosjektgodkjenningen. De sier nå at eksperimentet aldri ble utført, men de kan ikke peke på en enkelt e-post eller et notat for å vise at det ble stoppet. Den opprinnelige godkjenningen har først nylig blitt reversert.

Så lenge det gnagende rotet som ga oss Covid ikke blir håndtert – er det bare et spørsmål om tid før vi får den neste.

Fire år senere, og ingen har fått sparken for laboratorielekkasjen som infiserte verden, eller dekningen som skjulte opprinnelsen.

Fauci sverger at et biosikkerhetsbrudd i Wuhan umulig kan ha noe å gjøre med hans tidligere byrå NIAID, men siden de skjulte apekopper-godkjenningen, og fortalte journalister at det aldri skjedde, og deretter stengte og nektet det til en kongresskomité, er Faucis forsikringer verdt omtrent så mye som ni år med aktivt bedrag tilsier.

Hensynsløse Gain-of-Function-eksperimenter med virus er som å la det lokale universitetet lage atombomber i kjellere til skyskrapere. Bortsett fra at det er farligere.

Hvem trenger fiender når vi har slike venner?

 

 

 

Kilde: https://joannenova.com.au/2024/06/faucis-agency-approved-monkeypox-experiments-that-could-create-a-virus-with-a-15-fatality-rate-then-hid-that-from-congress/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar