tirsdag 2. november 2021

Klimakonferansen i Glasgow kalles verdens "siste håp". For hvem?

 


Nå begynner de å bli desperate. 

Det globale oppvarmings-narrativet begynner å bli tynnslitt. Dette er COP26. Vi har hatt 25 andre slike ansamlinger av klimareligiøse deltakere, men klimakatastrofen(e) uteble. Det som er katastrofalt er imidlertid den tåpelige politikken denne overtroen har ført til. Innbilningen om at fornybar energi skal redde verden har ført til at energiprisene i verden er i ferd med å gå gjennom taket. Dette fører til energifattigdom, høye transportpriser og høye gjødselpriser - og dermed til langt dyrere matvarer, materialer og tjenester.

Støtten til slik idiotisk politikk avtar nå i kjølvannet av fakta fra det virkelige liv. Globalistene som har bestemt å skremme den vestlige verden til underkastelse, begynner nå å få panikk. Forhåpentligvis er det fremdeles hold i utsagnet: "du kan lure noen mennesker noen ganger, men du kan ikke lure alle menneskene hele tiden".

Alarmistene har ropt ulv lenge nok (dette er den 26. gangen). År med feilslåtte spådommer og opprørende propaganda er nok. Notabilitetene i Glasgow bør snarest ta turen tilbake til de over 400 privatflyene sine og karre seg hjem. Det skulle være unødvendig å rope ulv en 27. gang.

Glasgow er ikke "det siste håpet for verden".  Det burde  derimot være det siste håpet de har for å kunne karre til seg linjeleie, CO2-avgifter og skattepenger fra oss vanlige innbyggere i vesten. Nå må vi få slutt på galskapen.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar