lørdag 13. november 2021

Klimareligionen er den virkelige krisen

 


Indoktrinering kan arte seg på mange måter. I disse dager har jeg observert en gjeng med slike indoktrinerte mennesker som hutret seg gjennom gatene i et vinterkaldt Glasgow der de iherdig viftet med plakater om at "jorda brenner". 

I den virkelige verden opplever vi derimot rekordkulde mange steder. Den nordlige del av Kina har siden 7. november vært plaget av rekordkald vinter med mye snø. Steder som er rammet er Indre Mongolia, Liaoning, Jilin, Heilongjiang til Beijing, Shanxi, Hebei, Shandong og andre steder.   

Gjennomsnittstemperaturen på Sydpolen fra april til september var -61 grader celsius. Det er 4,5 grader kaldere enn det har vært de siste 30 årene. Man kan i praksis benytte Sydpolen som kjøleskap i friluft til å oppbevare Pfizer-vaksinen. 

I nord er isdekket for øyeblikket større enn det har vært de siste årene på samme tid. Og det vokser så ekstremt raskt at 20 skip som har lagt i vei for å forsere havstykket nord for Øst-Sibir (Nordøst-passasjen), har blitt sittende fast i isen. Det kom brått på.

Russerne sender den atomdrevne isbryteren Yamal og den dieseldrevne Novorossiisk til området. Men det vil ta flere dager før de kommer frem.

Noe av denne kalde lufta i nord vil nok sende sine forgreninger nedover Europa til vinteren. De klimareligiøse har til dels fått stengt ned både atom-, kull- og olje-kraftverk i en rekke land. Dette har skjedd samtidig som de har skremt frem høyere CO2-avgifter. Dette gjør selvsagt at prisene på strøm og oppvarming når nye rekordnivå. I og med at våre politikere i strid med Grunnloven har signert ACER-avtalen, skal vi etter sigende være "forpliktet" til å selge store delere av strømmen vår til EU med de prisene de har køddet til sjøl. Det smitter selvsagt over på norske strømpriser. På toppen av det hele er vi tvunget til å finansiere  utenlandskablene som frakter strømmen til EU (og Storbritannia) med linjeleia på strømregninga. 

Nå må folk snart våkne av den klimareligiøse transen. Man trenger ikke å være klarsynt får å se at mange vil fryse i hjel til vinteren fordi de ikke har råd til å varme opp boligene sine. 

Vi har ingen klimakrise – men de grunnløse klimatiltakene gir oss en virkelig krise.

 

 

 

 

Lenke om båtene som ligger fast i isen i nord: https://thebarentsobserver.com/en/arctic/2021/11/two-icebreakers-are-way-rescue-ice-locked-ships-northern-sea-route

 

Om snøværet i Kina_ https://www.globaltimes.cn/page/202111/1238433.shtml





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar