søndag 18. desember 2022

Hvorfor er så mange av oss ubekymret i forhold til global oppvarming? Stoler vi ikke på vitenskapen?

 


Mange som meg tror at vitenskapen om menneskeskapte klimaendringer er rett og slett feil. Hva??? vent... hvordan kan vitenskapen ta feil? Det er vitenskapelig umulig for vitenskapen å ta feil!

Eller? 

Da jeg var barn fikk man ikke hoppe i et svømmebasseng hvis man nettopp hadde spist – man måtte vente en halvtime ellers fikk man krampe og druknet. Det var vitenskap.

Det var tull. Jeg visste at det var tull, men forskerne var vitenskapelige. Ingen tror dette lenger. Nå om dagen kan du hoppe inn i et offentlig svømmebasseng med en pølse i hånden så lenge du svelger den før du treffer vannet.

Da jeg var barn, var en av onklene mine plaget med "magesår". Ved hjelp av vitenskap fant legene ut at stress og krydret mat forårsaket magesår. Han spiste ikke krydret mat, men stresset fra å ha magesår må ha stresset ham og beseglet skjebnen hans.

Forskerne den gang var absolutt sikre på at pH i magen din var så sur at ingen bakterieinfeksjon kunne overleve der nede. Det var vitenskap.

Doktor Barry Marshall var en magesårfornekter. Fra 1981 gjorde han noe detektivarbeid og innså at det vi nå kaller magesår vanligvis er forårsaket av en bakterie kalt Helicobacter pylori. Han ble marginalisert for å være en fornekter, men etter mange år seiret han til slutt da noen ekstremister i det medisinske etablissementet fant ut at "vitenskapen" om magesår ikke var så vitenskapelig som alle trodde.

Dr Marshall, magesårfornekteren, ble tildelt Nobelprisen i fysiologi eller medisin i 2005.

Nå … tenk om den jævla "vitenskapen" om magesår hadde blitt kapret av en gjeng kommunister som overbeviste noen av de politiske partiene om at for å redde planeten fra magesår, måtte vi kollapse økonomiene i vesten og akseptere kommunismen.

Det ville de ikke, nei de kunne ikke innrømme at vitenskapen tok feil. Uansett hva. Dr Marshall ville fortsatt være en fornekter den dag i dag.

Kommunismen kommer til å bli så fantastisk! Hvem bryr seg om millioner av mennesker unødvendig lider av magesår? Med kommunismen vil det ikke være mer nasjonalisme; ikke mer rasisme; ikke mer ulikhet; ingen flere kriger; ikke mer hvitt privilegium; og ingen religion heller.

Takk Gud for at globalistene ikke politiserte magesår slik de har politisert fossilt brensel.

I dag er "vitenskapen" om klimaendringer håpløst sammenvevd med politikk.

Klimaendringspropaganda er venstresidens beste håp for å gi oss den globale marxistiske utopi.

Vil kommunismen seire? Eller vil sannheten om klimaendringer seire?






Teksten er i stor grad "lånt" fra Jeff Juel, Quora

 

 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar