mandag 16. oktober 2023

Varmeste september i Europa noensinne?

Dette er den "varmeste BS" noensinne. Myndighetene praktiserer øko-terrorisme. Dette er rett og slett ikke tilfelle. Værmyndighetene i EU føyer seg direkte inn i løgnene til UN-IPCC og FNs erklæringer om "Global Boiling" når ingenting av den slags skjer

Faktisk var det en ganske kjølig september. Årsaken er at varmen som ville varme opp området ble redusert på grunn av at Golfstrømmen er kjøligere enn vanlig. Dette skyldes at Mexicogolfen er kjøligere enn vanlig. Beklager, men du kan ikke få varmen inn i Europa hvis varmen ikke kommer fra Mexicogulfen først! Game over folkens, men jeg skal vise og fortelle dere hvordan disse løgnene blir utformet.

Første løgn: De sammenligner ikke engang temperatur med temperatur. De sammenligner "Føles som" eller Heat Index med temperatur, og det er en ugyldig sammenligning.

Andre løgn: De bruker bare en kort periode på mindre enn 30 år for å sammenligne og i dette tilfellet sannsynligvis mer som 10 år. Det er enkelt å få rekordvarme når du ikke har noen å begynne med.

Tredje løgn: De endrer fargene på fargeskalaen i værkartene i området for å skape et falskt inntrykk. De skifter presentasjoner med en "gummilinjal" for å vise deg et bilde av noe med mange farger du vil lese som "rekordvarme" når det faktisk ikke er tilfelle.

Jeg vil demonstrere den siste typen løgn med et sett med grafikk tatt 1.10.2023 fra NOAA av Sea Surface Temperature i Mexico-gulfen. Denne grafikken rett fra NOAA-nettstedet ser ut til å være rekordvarme med alvorlig fare for orkaner.



Dette er den typen løgnekart som NOAA produserer. Problemet er at de tilpasser forklaringen til dataene, slik at den alltid vil ha rødt! Det kan være is og det vil fortsatt være rødt! Så jeg har tatt programvare og endret fargene til å være mellom 25 C og 35 C. Dette er fordi orkaner i hovedsak ikke er noen sjanse for dannelse eller vedvarende styrke under ca. 32 C, og her kommer vi bare opp i ca. 30 C. Her er resultatet.



Alt som ikke er helt gult er ikke engang i stand til å lage en orkan. Nå tilbake til spørsmålet vårt om hvor varme EU-landene var. Her avsløres 100 % BS. Hvordan kan jeg si dette? Enkelt.



Her er kartet for 2.10.2023 rett utenfor NOAA SST-nettstedet. Sjøvannet utenfor EU blir fort kaldt! Dette er ikke rekordvarme i Europa, det går raskt mot rekordkulde.

Disse løgnerne har de holdt på med hele sommeren. EU-lederne presser frem en globalistisk agenda, og de må få vedtatt klimaavtalene sine slik at folk og politikere får panikk slik at de kan kreve at nasjonene gir fra seg sine politiske rettigheter til EU og FN. Det er 100% svindel.

Memory lane! Denne grafikken, som viste at Atlanterjhavet var kaldt, nektet folk å tro på  siden pressen og FN ropte "Global Boiling".



Det ga oss ikke en orkan før 28.8.2023! Legg merke til at skalaen er 26,8C til 33C


Det er bare en hyggelig høsttid i Europa og i ferd med å bli kaldt snart. Vanlig oktober! Det er på tide at man slutter å bry seg om elendige pressereportasjer som selger politiske agendaer.


I samme slengen: 

Mens miljøvernerne ropte ut om FNs «Global Boiling», avtok passatvinden på grunn av kulde. Dette påvirket hele det tropiske og subtropiske sirkulasjonssystemet. Du ble løyet til om "varmen" som faktisk var kald. Dette er ikke en global klimakrise, det er normale hendelser.

Derfor ble det tørke i Kenya i år. Men det skyldes ikke menneskeskapt klimaforandring. Beklager, men slike værhendelser kommer og de går. Årsaken til denne tørken er at Det indiske hav var kaldere enn vanlig i år. Derfor ble det lite regn over Kenya.






Kilde: Paul Noel, Quora





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar