mandag 30. september 2024

Klimaskremslene slår aldri til

"Klimavitenskapen" har bommet på alle skremselspåstander siden 1970-tallet


Klimaalarmister hater nettstedet https://extinctionclock.org/
For her finner vi en etterhvert svært TALENDE liste over hvordan det har gått med dommedags-spådommene siden man begynte å skremme med ny istid på 1970-tallet som deretter ble overtatt av Thermageddon-skremslene fra 1980-tallet. Alt kringkastet vidt og bredt av påstått "klimavitenskap" og dens politiske støttespillere i media og politikken.

"Vitenskap" i anførselsestegn, fordi: - av 51 spådommer som har nådd sin måldato har SAMTLIGE bommet. Grovt.

Hvordan kan "klimavitenskapen" unngå bli kikket nærmere i kortene etter dette?
For den brutale sannhet for disse skremslene er så langt:
- "Klimaforskerne" har tatt 100% feil med sine skremsler
- "Klimafornekterne" har fått 100% rett

Hvordan kan påstått "vitenskap" leve med en feilscore som en hvilken som helst landsbyidiot ville utkonkurrert med god margin?!?
Alle med statistisk kunnskap vet at om man lærte en landsbyidiot å kaste kron og mynt en hel dag, ville selv han klart å få rett i halvparten av tilfellene. Som Einstein ved siden av ham.
Så enten har de påståtte "klimaforskerne" - med 100% feilscore - en IQ som en utviklingshemmet snegl, eller så er også de intelligente mennesker som selvsagt må vite at det de har sagt i flere tiår er feil - og fortsetter å være det:

- En sjekk av hele den vedlagte Extinction clock-listen viser at nye bommerter står i kø for å oppfylles i årene som kommer.

Spørsmålet er derfor: Hvorfor slutter de ikke med dette rælet og begynner å snakke realiteter?

Problemet er at mens vi ler av dem, fortsetter de å hanke inn nye store og statusgivende midler til å videreføre rælet.

Lenke (nederste del viser de 51 utgåtte og feilaktige påstandene):
https://extinctionclock.org/



Epilog: The Guardians pinlige fall til notorisk mikrofonstativ for klimaindustrien

Denne avisen var interessant å lese på 1970-tallet. Siden har nye eiere og et omfattende samrøre med tunge klimaaktører gjort denne avisen til en gjenganger på listen over grovt tendensiøs og feilslått "klimajournalistikk". De har til og med opprettet eget temaområde "Climate crisis", et begrep som ikke engang IPCC benytter. Dette oppslaget fra februar 2004 viser hvor ille avisens kolportering av politisk styrt klimakrisepropaganda har utviklet seg - og hvordan avisen feilinformerte også her, selv om det spilles på trikset med å kjenne til en "secret report":

"A secret report, suppressed by US defence chiefs and obtained by The Observer, warns that major European cities will be sunk beneath rising seas as Britain is plunged into a 'Siberian' climate by 2020. Nuclear conflict, mega-droughts, famine and widespread rioting will erupt across the world."

Lenke: https://www.theguardian.com/environment/2004/feb/22/usnews.theobserver



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar