søndag 1. september 2024

Noen av problemene ved covid-19 vaksinen

Jeg har ikke medisinsk bakgrunn, men ser at menge personer med relevant bakgrunn har uttalt seg i sterkt advarende ordelag mot covid-19 vaksinen. Advarslene har vært forsøkt sensurert/undertrykket på sosiale medier, men har, etter at Twitter fjernet sensuren, begynt å slippe frem til offentligheten. 

Her er ett eksempel på en beskrivelse (oversatt) - skrevet av Paul Noel på Quora:

Hvilken type virus brukes i covid-19-vaksiner? Er det skadelig for mennesker?

Det er et modifisert DNA-virus markedsført som et liposom. Vi kjenner ikke den faktiske typen. Ja, det er veldig farlig.

Problemene forårsaket av dette viruset inkluderer at det er en GMO-agent (genetisk modifisert organisme) som inaktiverer BRCA1- og BRCA 2-gener. (Dine primære anti-kreft- og anti-virale forsvarsgener) Inaktivering lar dette viruset som ikke ville ha reprodusert seg i menneskekroppen, gjøre det. Dette ugyldiggjør det primære problemet med vaksinasjon, som er en begrenset dose antigen. Dette bygger opp antigen ved å få cellene til å spytte ut piggprotein og disse immunundertrykkende virusene.

Den retter seg mot H2-reseptorceller (hjerte, lunger, sirkulasjonsvev, reproduktive celler) Dette forårsaker progressiv ødeleggelse av disse cellene ettersom immunresponsen angriper celler som avgir piggproteiner. Samtidig ødelegges ikke viruset ved å ødelegge cellene.

Piggproteinet forårsaker koagulasjonsproblemer. Antigenet danner et binært toksin når det reageres med antistoffer mot dem.


Et galleri i Wien opprettet til minne om vaksine-ofrene. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar