tirsdag 25. juni 2019

Internettsensuren øker på

De som har fulgt med har nok fått med seg at de store internett-selskapene driver med en viss form for sensur på nettet. Dette gjelder både Facebook, Twitter, Youtube og andre. Her er det nok Google som har mest å si, men andre selskap, som Microsoft har også deltatt i å fjerne brukere og innhold på nettet. 

I utgangspunktet er argumentasjonen at man ikke skal slippe til hatprat, usømmelig tale/bilder samt oppskrifter på hvordan lage bomber og andre våpen. Når man etterhvert har begynt å definere legal kritikk av voldelige islamister og/eller voldelige venstreradikale som hatprat, er det klart at dette betyr en alvorlig innskrenking av ytringsmangfoldet.

I den engelsktalende del av verden har man nå sett at enkelte som bekjenner seg til høyresiden av det politiske spekteret også har fått problemer. I søkemotoren til Google har man etterhvert oppdaget at artikler som kritiserer klimaaktivister og uetterrettelige påstander fra IPCC-leiren, skyves langt ned på trefflistene. Dette er så konsekvent at det neppe er noen tilfeldighet. Litt av dette er beskrevet i en tidligere artikkel. 



I disse dager dukket det opp et bilde på Facebook (muligens andre steder også) som viste en vindgenerator som har hatt sammenbudd med dertil hørende oljelekkasje (flere av disse generatorene inneholder hundrevis av liter med gearolje). Bildet er blitt hyppig delt på Facebook, men i dag er det tatt bort. Ingen av disse delingene vises mer. 

Det er dette bildet:




Her ser det ut til at "det grønne skiftet" skal forsvares med alle midler.

I samband valgkampen og valget i USA i 2016 var det 2 helt spesielle informasjonskanaler som viste seg å være etterrettelige. Den ene var WikiLeaks - som de fleste har hørt om. Den andre kanalen bærer navnet "Project Veritas". Dette er en organisasjon som søker inside informasjon ved å hente sine "detektiver" fra, eller la slike bli ansatt i de organisasjonene de ønsker å undersøke nøyere. Slik ble Demokratenes organiserte valgfusk ved å busse velgere fra den ene valgkretsen til den andre, avslørt. 

Her er et eksempel på hva de avdekket ved å gå inn i Google-organisasjonen (Google fjernet denne videoen fra Youtube):


Tucker Carlson (Fox News) kommenterer dette: 






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar