mandag 15. april 2024

Koronavirus-redderen - del 1





 

Den 1. november 2020 hadde «Alabama Gazette» en interessant artikkel med headingen «Paul Noel – Coronavirus Savior», skrevet av journalisten John Martin

 

Artikkelen  (oversatt):

«Etter åtte måneder med krenkende, kriminelle og grunnlovsstridige koronavirusrelaterte lockdowns, portforbud, nedleggelser, reiserestriksjoner, sosial distansering og maskemandater, viser USA svært liten fremgang med å bringe folk tilbake til normal livsstil. Guvernøren vår, Kay Ivey, fortsetter å utvide graden av undertrykkelse, gang på gang etter gang før utløpet av tidsfristen til disse.

 

Guvernører i andre stater har gjort det enda verre, spesielt Michigan-guvernør, Gretchen Whitmer, som ble så undertrykkende at en gruppe sinte mennesker forsøkte å arrestere henne og få henne dømt for forræderi. Til slutt, etter flere forsøk på å benytte statens domstoler til å dempe tyranniet, ugyldiggjorde Michigan Supreme Court handlingene hennes.

 

Ikke på noe tidspunkt i verdenshistorien har flertallet av siviliserte nasjoner blitt påtvunget slike massive overgrep mot anslagsvis ni tideler av verdens befolkning. Resultatet har vært katastrofale økonomiske fiaskoer, samt et dødstall som anslås å være mange ganger det det ellers ville ha vært hvis ingenting hadde blitt gjort i det hele tatt. Etter åtte måneder med forlengelser som fremdeles fortsetter, flytter målet seg om å se slutten på dette, lenger og lenger bort.

 

Men se, her i Alabama, i Huntsville, har vi en pensjonert sykepleier med en ekte løsning som virkelig fungerer. Men dessverre er det veldig få som ser ut til å ta hensyn. Han heter PAUL NOEL. Fra mine observasjoner av de sprø "løsningene" staten og lokale myndigheter har laget, tror jeg ikke at én person av hundre engang har hørt om ham.


Paul var en registrert sykepleier fra slutten av 1900-tallet til 2009, da han ble en 6 nivå 2 forsker ved University of Alabama i Huntsville (UAH). Han ble pensjonist i 2014. I 2003 skrev han en rapport for CIA om SARS (SARS-CoV1) som ble fulgt og raskt utslettet viruset. Paul sier at hvis folk vil lytte til hans nåværende forslag og følge dem, vil vår COVID-19, som er veldig lik, også forsvinne.

 

Paul sier at våre nåværende testprosedyrer er helt ubrukelige: «Det første du må forstå er at vi IKKE HAR EN COVID-19-TEST. Vi har en koronavirustest. Den finner et hvilket som helst koronavirus. De fleste er ikke seriøse i det hele tatt... Den neste virkeligheten er at testen vi bruker mest, RT-PCR, bokstavelig talt kan oppdage enkeltvirusfragmenter. Dette gir mange falske positiver.»

 

«I februar,  i Hong Kong, med 10 000 kjente positive personer, fant man med RT-PCR-testen, tatt i nesen, bare 60 % positive... Men samme testen ved hjelp av serumtester, fant de 80%. Dette er en så lav terskeltest at det er ekstremt usannsynlig at noen kan få COVID-19 fra blod. Den eneste testen som traff 100 % var avføringstesten. Ja, bæsj har i størrelsesorden 10 milliarder til 100 milliarder ganger mer virus per volumenhet enn i nesen! Det er smittekilden din. Folk som insisterer på luftbåren overføring har feilrepresentert denne epidemien ... Det har aldri vært bevis for luftbåren overføring.»

 

«Det som skjer akkurat nå er at dataene er så overbevisende mot påstandene om 'asymptomatiske spredere' og 'luftbåren spredning', at WHO og andre raskt bør trekke tilbake fra sin elendige vitenskap og svært onde handlinger.»

 

«Lockdowns har bragt nesten 1 milliard mennesker til dødens rand på grunn av fattigdom. Disse lockdown-sakene er det ondeste og mest fryktelige som har skjedd i menneskehetens historie. Det er galskap!»


Paul har holdt fast ved at masker er fullstendig ineffektive. COVID-19-virusene er 77 ganger mindre enn porene i maskene, inkludert N-95-masker. Hvis porene ble gjort noe mindre, ville tilstrekkelig luftstrøm være umulig. Selv de nåværende maskene begrenser luftstrømmen og er helsefarlige. Langvarig bruk kan være farlig og kan forårsake hypoksi hos eldre mennesker. Paul har sagt gjentatte ganger, «Infeksjoner er opp 300% ved bruk av masker .... Masker er en forbrytelse mot menneskeheten


 Paul har enda alvorligere nyheter angående sosial distansering og isolasjon.

Utvidet isolasjon svekker immunforsvaret – alles immunsystem. Å fjerne immunforsvaret vårt fra infeksjonskilder ligner på det som skjer når muskler ikke blir trent. Isolerte immunsystemer kan bokstavelig talt forsvinne og utsette mennesker for langt større risiko for livstruende infeksjoner. Dette har skjedd med astronauter på romstasjonen etter lengre oppdrag «med nesten alt av immunforsvaret deres sviktet».


Med fortsatt utvidelse av sosial distansering og isolasjon kan immunforsvaret til hele populasjoner bli svekket. Infeksjoner og dødsfall kan øke til millioner – akkurat her i USA alene.

 

Paul sier at hele verden allerede hadde i flokkimmunitet siste februar 2020, da vi gikk inn i  lockdown. Så begynte immunforsvaret vårt å svikte.


 «Medio februar var vi omtrent 92% immune. På det nåværende tidspunkt har tiltakene vi har iverksatt redusert vår immunitet betydelig.


Husk at dette ikke bare er immunitet mot COVID-19 her. Det er hele vår immunitet som menneskehet! Vi begynner å se alvorlige problemer med mange andre patogener på grunn av dette. Presset for å forlenge lockdown mere, reduserer immuniteten vår ytterligere. Vi er raskt på vei mot å gi menneskeheten tilsvarende AIDS som et resultat. Å komme seg ut av dette rotet vil ikke være lett. Det innebærer tap av et betydelig antall mennesker bare for å komme seg ut, og hver dag vi unngår dette, blir prisen høyere! Dette er en farlig situasjon, og det er fordi folk flest ikke forstår sitt grunnleggende forsvarssystem. Verdien av denne inokulasjonen som jeg har fortalt deg om er større enn alle vaksinene menneskeheten noen gang har laget eller noen gang håper å lage.»

 

Løsningen er enkel og det eneste praktiske alternativet. La folk mingle og gå  ut i hverdagen uten restriksjoner. Ja, noen mennesker vil dø, men jo lenger vi utsetter det, jo større blir dødstallet. Hvis den forlenges i noen måneder til, kan den løpe opp i millioner.

 

Selv med gjentatt og hensynsløs eksponering, har CDC stille innrømmet at det å dø spesifikt av COVID-19 alene er ekstremt usannsynlig – at bare 6 % av de 200 000 som døde, faktisk døde av Covid19, og at det spesifikke dødstallet er mindre enn 10 000. Det overveldende flertallet av dødsfallene var assosiert med andre infeksjoner og sykdommer, men de registrerte dem ofte som COVID-19-dødsfall for å gi inntekter til sykehus og klinikker.

 

Til slutt, 21. september, innrømmet CDC sine feil og reverserte påstanden om at COVID-19 er luftbåren. Paul Noel kommenterte: «Kanskje de leser vitenskapsrapportene. Kanskje ble de redde for at de skulle bli dratt for retten og saksøkt til døde på grunn av løgnene sine. Jeg kan ikke si sikkert. Ærlig talt fortjener de å bli dratt inn for retten, dømt for forbrytelser mot menneskeheten og hengt etter nakken til de er døde for sine forbrytelser og løgner som fikk så mange mennesker drept og gjorde så mye økonomisk skade rundt om i verden

 

«Denne epidemien vil gå inn i historien som den mest fullstendig forurensede feilstyringen av CDC-epidemien i historien. Det er en lærebok hvor de gjør absolutt alt feil.»

 

Hadde USA tørket støv av papiret jeg skrev for CIA i 2003, ville du ikke engang hørt om COVID-19. Det er bare 2 sykdommer i menneskets historie som ble utryddet av mennesket. Kopper og SARS (SARS-CoV1). Jeg designet nederlaget til SARS da alle trodde det ville bli slik mange forestilte seg at SARS-CoV2 skulle være. Det ville allerede vært utryddet hvis de hadde fulgt mine råd fra 2003 ... Du fikk denne epidemien fordi du lyttet til Dr. Fauci, som akkurat fra 25. september 2020 ble rammet av COVID-19 da maskene hans fungerte så bra! Jepp! Du gjettet det. Han bar maske. HAN BLE SYK.»


 «Nå til alle folk der ute som tror jeg tar feil, kan du sjekke det faktum at viruset er fekalt (Smitte fra person til person skjer for eksempel ved at du berører noe som den syke også har tatt på, før du tar deg til munnen. Da overføres mikroskopiske deler av den sykes avføring)  ... med konsentrasjonen av viruset i fekalt materiale omtrent 10 milliarder til 100 milliarder ganger mer enn i munn- og nesesekret. Rett og slett, INGEN får COVID-19 fra hoste og nysing.»


«SARS (SARS-CoV1) spredte seg fra slutten av 2002 til 2003. Tidlig i 2003, da verden begynte å få panikk, tok jeg en titt på det og sa at dette er enkelt å håndtere, og som RN skrev jeg en rapport som ble tatt direkte til ledelsen av den amerikanske CIA. I løpet av 3 uker var epidemien i full kollaps på grunn av tiltakene jeg sa å gjøre. I midten av 2004 var SARS-CoV1 utryddet, bortsett fra i laboratorieprøver.»


«Tiltakene mine var så effektive. Hvis jeg hadde forbindelsene i 2019/2020 jeg hadde i 2003, ville du aldri ha hørt fra SARS-CoV2. Det ville ikke vært her. Jeg fortsetter å fortelle folk hvordan de skal beseire det, og de bruker store krefter på å prøve å fortelle meg at jeg vil drepe folk og at jeg tar feil osv. Jeg vil ikke ha noen syke. Når det er sagt, er det på tide å rydde opp i situasjonen hvis noen lytter.»


«Her er en enkel løsning som knekker virusspredningen...Vannet i toalettet ditt (spyletoalett) må være tilstrekkelig klorert for å ødelegge viruset. Det pleide det å være ... Bare gå til de offentlige vannforsyningene og øke klorkonsentrasjonen med ca. 6 ganger av de gjeldende amerikanske EPA-grensene som ble redusert på grunn av miljøforkjempernes wackos' krig mot klor og observér epidemien forsvinne. Kostnaden er så lav at du ikke en gang ser den. Det er absolutt ingen fare. Jeg levde 20 år av livet mitt med disse nivåene. Ta av deg masken! Vask hendene! Lev fritt og lykkelig ... Det er ikke grunnlag for panikk eller til og med å iverksette tiltak mot COVID-19 på dette tidspunktet hvor som helst i verden. Det beste vi kan gjøre er å rive av maskene, som er kontraproduktive, stoppe nedstengningene og avslutte alle tiltak for å stoppe sykdommen.»

 

 


 Se også Koronavirusredderen - del 2



Lenke til originalartikkelen 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar