onsdag 5. oktober 2022

Elon Musks utsagn om hvordan få i stand en fredsavtale i Ukraina

Elon Musk forårsaket et opprør i Ukraina og blant liberale russere da han plutselig over natten tvitret at han vet hvor "svært sannsynlig" Russland-Ukraina-krigen vil ende: med en fredsavtale som ideelt sett passer Putin.

Ukraina bør gjøre omvalg av annekterte regioner under FNs tilsyn. Krim bør formelt bli en del av Russland, "som det har vært siden 1783 (inntil Khrusjtsjovs feil). Vannforsyning til Krim sikret. Ukraina forblir nøytral."

Hva handlet det om?

Hvorfor snakker Elon Musk som et russisk troll med femten rubler med en referanse til "Khruschevs feil", som er rett ut av KGB/FSB-oppskriftsboken/metodichka?

Brutalsky forklarer.

Som franskmennene sier: cherchez la femme.

Ta en lang, hard titt på Anna Kikina, den første russike kosmonauten som flyr en Crew Dragon. Leser hun personlige instruksjoner fra Motherland på iPaden sin?

Jeg er redd det ikke er noen sjanse for at Anna Kikina IKKE jobber for Federal Security Service.

Det er klart som dagen at de vil ha noen til å snoke rundt SpaceX. Men enda viktigere, FSB, hvis protege er Putin, ønsker å få den rikeste mannen i USA til å påvirke fredsavtalen med Ukraina som er signert på Russlands premisser.

Russisk hemmelig politi sendte en kvinne over for å få henne til å ta hektene på Elon Musk, en mann med en omfattende datinghistorie og dermed et lett mål for sjarmen til en russisk hemmelig agent. From Russia with love.

Anna Kikina er en del av tradisjonen med kvinnelige kosmonauter som sover med svært viktige menn for å komme ombord på en rakett.

Valentina Tereshkova ble den første kvinnen som fløy ut i verdensrommet etter at hun hadde ligget med Yuri Gagarin, hennes instruktør og den første mannen i verdensrommet.

Skuespillerinnen, Yulia Peresild, oligarken Roman Abramovichs favoritt elskerinne, ble "valgt" blant dusinvis av skuespillerinner til å spille inn en film på den internasjonale romstasjonen.

Barbie-merket har skapt en dukke i bildet av Anna Kikina, den eneste kvinnen i Roscosmos kosmonautkorps.

Anna Kirkina kjenner FSB methodichka/playbook som alle Kreml-betalte troll på nettet.

Snart mumlet den kjærlighetsramte Elon Musk også i sengen dumme småting som «Krim har alltid vært russisk», «Khrusjtsjovs feil», «vannforsyning til Krim», «Ukraina må IKKE være med i NATO», «russisk befolkning» er tre ganger større enn Ukrainas, de kan kjempe for alltid.»

KGB/FSB kan sitt håndverk.

Ved hjemkomsten vil Anna Kikina i hemmelighet bli tildelt "Russlands Heltemedalje" for å ha ligget med fienden til moderlandet.

Hun vil bli begavet med en eliteleilighet i et av de nye boligområdeene til forretningsklassen i Moskva, et luksuskjøretøy og en statlig pensjon som er fem ganger større enn en gjennomsnittlig pensjonist.



----------------------------------------



Originalmanuskript: Misha (Brutalsky) Firer - Quora


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar