lørdag 15. oktober 2022

Olga jakter på russiske soldater

 


32 år gamle Olga fra Ukraina er en kriger - men ikke en tradisjonell kriger.


Før krigen var jobb-beskrivelsen til disse dataspesialistene å hindre folk fra å bryte inn i sikkerhetshull og lappe opp dataforsvarssystemer til nå etter krigen begynte å bryte inn i sikkerhetshull.

De har gjort alt fra:

Ta ned store russiske nettsteder

Hacket russiske TV-kanaler for å kringkaste antikrigsklipp og deler av ukrainske sivile dødsfall

Laget store bot-nettverk for å bekjempe russisk propaganda og trollfarmer på internett

Hacket databaser fra russiske militærentreprenører og hentet alle deres militærplaner slik at den ukrainske hæren alltid kan være et skritt foran russerne

Hacket inn på serverne til russiske selskaper og myndigheter og hentet ut klassifisert informasjon

Stengt av kommunikasjonen til russiske militærbaser inne i Ukraina

Fant informasjon om de russiske sjefene inne i Ukraina og gitt den informasjonen til enten attentatteam eller artilleriteam for dem å ta ut sjefene

Men det mest morsomme de har gjort er å skape alle honningkrukkers mor

Du skjønner, det er mange kåte, hypermaskuline russiske soldater i Ukraina som er desperate etter litt "kjærlighet" fra "nyfrigjorte ukrainske kvinner", så hackerteamet opprettet en haug med falske sosiale medier-profiler der de brukte bilder av vakre ukrainske kvinner som nådde ut til disse russiske soldatene i felten og overbeviste dem om at de lengtet etter «deres private rakett» og noen «personlig frigjøring/erobring» og lokket soldatene til å bytte nakenbilder via sosiale mediekanaler.

Så snart de russiske soldatene sendte nakenbildene sine, ville hackerteamet finne geolokasjonen til bildet som ble tatt, og deretter gi disse plasseringskoordinatene til artilleriteamet, og de russiske soldatene ville kort tid etter være på mottakersiden av en rakett som penetrerte hodeskallene deres.

Det er litt ironisk, i Hollywood-filmer er det ofte vakre russiske honningkrukker som lokker amerikanske soldater og agenter til døden, men i denne krigen er det ukrainerne som har dødelige honningkrukker for russerne.


32 år gamle Olga, som hadde vært et verdsatt medlem av hackergruppen, ble snart ansatt i den ukrainske hæren og satt inn i etterretnings- og droneenheten hvor hun har lansert mange droneangrep og samlet etterretning ved hjelp av hackeferdighetene hennes og de amerikanske dronene som er gitt til Ukraina.


Hun forteller at hun så langt bare har mottatt små militære droner fra Amerika, små droner som bare kan bære én liten bombe – og selv om de er flotte for attentater og speiding, lengter hun etter noe med litt mer ildkraft.

Hun deler at hun er spent fordi hennes amerikanske venner i det amerikanske militæret har lovet å gi henne en stor drone med store vingespenn, en drone som bærer opptil 6 kraftige og store missiler. 


Hun deler også at hun nylig reddet 100 ukrainske soldater i Kharkiv fra å bli ødelagt av russiske angrep, da hun fløy droner over regionen og sporet russernes bevegelse og sendte informasjonen til den omringede ukrainske enheten som takket være hennes informasjon klarte å gjøre det ut i live med ikke engang et havari.

Hun har også sammen med dronene sine funnet ut hvor alle de ukrainske barna som ble kidnappet i Mariupol ble ført slik at de kunne reddes og hentes.



Bytt ut RPG med en drone, og det er perfekt!



-----------------------------------------------------------


Kilder:  VG og Christian


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar