torsdag 13. oktober 2022

Jordens banebevegelse

Vi har ikke noe klimaproblem. Det hele var en bløff til støtte for IPCCs pyramidespill. Grafen nedenfor er basert på NASA JPL Horizons ephemerides. Den viser at det hele var forårsaket av solsykluser som varierte formen på jordens bane og fasingen av den med solhverv/jevndøgn.


Fallet i midten av grafen ovenfor samsvarer med den lille istiden, og viser paradoksalt nok at den totale nedgangen i jordens perihelavstander har en avkjølende effekt, og at de kortere periodeøkningene også har det. Slik er naturen til orbital klimatologi som et resultat av solens barysentriske bevegelse

Som du kan se, er de globale gjennomsnitts-temperaturene litt kjøligere på toppene, som i 1909, da 1900-tallet var de laveste og siden før 2009 har temperaturene på det 21. århundre også vært synkende, som hevdet av kompetente klimatologer, mot stigende CO2 fra den økende hastigheten på jordens rotasjon med en global avkjølende effekt og grønning av planeten i de neste 5 årtusener eller så til havnivået i tropene faller også, ettersom de har gjort på høye breddegrader i årtusener siden de høyeste holocene-temperaturene på 7,5 årtusener siden og nå synkende på grunn av Milankovic-syklusene til jordens orbitale elementer.


Kilde: John Bruyn


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar