tirsdag 4. oktober 2022

En dokumentar som gammelmedia ikke vil nevne (om bivirkninger)

 

Oracle Films har laget en dokumentar for å hjelpe med å fylle det gapende hullet som gammelmedia representerer. Selv om alle nyhetskanaler har råd til å sende et fullt kamerateam til sykehus for å vise smerten til Covid-pasienter, er det en eksklusjonssone på fem kilometer rundt hjemmet til alle som hevder å være ofre for vaksinebivirkninger. Media vil ikke snakke med enker og familie av kjære; vil ikke fortelle historiene til mennesker som døde i løpet av dager etter vaksine nummer 2. De vil ikke vise montasjer av idrettsutøvere som kollapser på banen eller barn som har mistet en forelder. BBCs store bidrag var faktisk å gå inn i en Facebook-gruppe med 250 000 medlemmer som var redusert til å snakke om injeksjonene sine med gulrot-emoji i en hemmelig kode. Facebook ødela dem, og BBC skrøt av det. Bare nok et flott øyeblikk i allmennkringkasting.


Dr. Aseem Malhotra påpekte forrige uke at i Norge, som har gode offisielle tall, får rundt 1 av 1000 personer bivirkninger som «legger dem på sykehus» eller beskrives som «livsforandrende». Selv om 99,9 % ikke led slik, betyr det fortsatt at titusenvis av mennesker over hele Vesten lider noe forferdelig og at de er usynlige. Basert på norske anslag kan det være 20 000 mennesker i Australia, 50 000 i Storbritannia og kanskje 200 000 i USA. Kanskje de nettopp besøkte sykehuset i noen dager, og de har siden kommet seg, eller kanskje det er et pågående helvete noen beskriver (se fra 24 minutter i dokumentaren). Uansett hva de går gjennom, er det usynlig. Det er som om noen er veldig redde for å slippe gjennom én historie. Hva om tusenvis av andre ofre gjenkjenner et mønster og står opp for å bli regnet med?


Lenke til dokumentarfilmen


Artikkel om en analyse utført av folke­helse­myndigheten i Florida viser at menn i alderen 18–39 år som har tatt mRNA-vaksine mot koronasykdom, har 84 prosent større sannsynlighet for å dø av hjertesykdom innen 28 dager etter vaksinering.




Dette er en oversettelse av en artikkel av Jo Nova






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar